Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Op welke dagen/tijden kan de shoot ingepland worden?

Mijn voorkeur gaat uit naar kleurrijke kleding, probeer dit wel bij elkaar te matchen. Als iedereen in een spijkerbroek en wit/zwart shirt komt, is dit erg eentonig. Wanneer je kleding uitkiest, let er op dat er niet een enorm grote print op het shirt staat. Kom je er niet uit? dan help ik graag.

Waar worden de foto’s gemaakt?

Al mijn shoots zijn op lokatie. Dat wil zeggen elk in een unieke setting. Ik heb geen binnen studio met witte achtergrond.De locatie kiezen we samen. Dit kan bijvoorbeeld een bos of een park zijn. De keuze hierin is vrij en moet goed bij jullie passen. Heb je echt geen idee, dan kom ik met een voorstel. Omdat sommige lokaties weersafhankelijk zijn, kan het voorkomen dat we de shoot moeten verplaatsen. Dit hoor je minimaal 24uur van te voren. Buiten een straal van 5km vanaf mijn woning (5344HC) reken ik een vergoeding van €0,25 per kilometer.

Wat kan ik van een shoot verwachten?

Het gaat er voornamelijk om dat we een leuke ochtend/middag hebben! Tijdens de lol die wij hebben, maak ik foto’s. Hierdoor ontstaan er spontane oprechte emoties. Geen statische positie en lach. Ook bij de honden fotoshoot vind ik het belangrijkste dat de hond geen stres ervaart. Wanneer nodig zal ik voldoende rustmomenten/snuffelmomenten inlassen.
Klik hier om meer te weten te komen, over hoe het boeken en de shoot in zijn werk gaan

Op welke dagen/tijden kan de shoot ingepland worden?

Ik ben redelijk flexibel in de dagen en tijden dat de shoot kan plaatsvinden. Doordeweeks maar ook weekenden zijn geen probleem. Mijn voorkeur gaat uit naar shoots in de ochtend, of later op de middag. Dit omdat op het midden van de dag, de zon erg fel kan zijn en dit de foto’s niet ten goede komt. Natuurlijk is dit afhankelijk van het seizoen

Moet ik iets meenemen?

Een heleboel gezelligheid! Is het een warme dag? Neem dan wat te eten/drinken mee. Voor de hondenshoot is het handig om koekjes mee te nemen om te kunnen belonen.

Waarom een minialbum?

Bij al mijn pakketten is de prijs van een minialbum inbegrepen. In deze digitale wereld is het waardevol iets tastbaars te hebben om herinnert te worden aan een bepaald moment. Een minialbum gewoon voor in huis, deze wordt af en toe erbij gepakt. De beleving op het moment van de foto’s herhaalt zich. Mijn kinderen genieten om terug te kijken in albums. Deze vreugde gun ik al mijn klanten!

Wat kan ik met de digitale foto’s

De digitale bestanden die je ontvangt zijn in hoge resolutie. Dat wil zeggen dat ze geschikt zijn om op groot formaat af te drukken. Ook een canvas of plexiglas afdruk op groot formaat is geen probleem. Je kunt de foto’s ook op het kleine 10x15cm afdrukken. Ik adviseer om dit af te drukken bij een erkend fotodrukker om kleurproblemen te voorkomen.

Mag ik de foto’s in het mini album kiezen?

Wanneer je de keuze hebt doorgegeven voor de digitale foto's zal ik deze voorkeur meenemen in het mini album. Vind je een bepaalde foto echt niet leuk? Geef dit dan in de gallerij door. Ik zal er dan voor zorgen dat deze niet in het mini album komt.

Wanneer krijgen we de foto’s

Ik doe mijn best de foto’s uiteraard zo snel mogelijk te leveren. Hier steek ik ook nog veel tijd in. Mijn streven is om dit binnen 2 maanden te doen. Ik moet dit combineren met mijn overige werk en de kinderen, een gaatje vinden is dan soms lastig. Heb je echt een deadline? Omdat het bijvoorbeeld voor een cadeau is, laat het mij dan voor het boeken weten!

Mijn hond kan niet los, is dat een probleem?

Nee hoor! Wanneer het niet veilig is om de hond los te laten, doen we dat uiteraard niet. Het fijnste is dat de hond dan een mooie halsband draagt. De riem kan ik digitaal weghalen. Als de hond een tuigje draagt, is dit lastiger. Deze zal dan wel zichtbaar blijven op de foto's. Houdt hier rekening mee.

Wat als mijn hond (nog) geen commando's kent?

Dat is niet erg. Ook pups of andere honden die geen of weinig commando's kennen kunnen prima op de foto! We hebben dan wel wat meer geduld nodig. Ik zal alles uit mijn trucendoos halen om er voor te zorgen dat de fotoshoot nogsteeds succesvol zal zijn. Zonder dat de hond hier van stress ervaart.