Over mij

Ik ben Suzanne, getrouwd met Olivier en moeder van Mason, Collin & Abby.

Fotografie heeft altijd centraal gestaan in ons leven. Mijn man heeft een opleiding in fotografie gedaan. Uiteindelijk besloot hij een hele andere weg in te slaan. Zijn interesse heb ik overgenomen.

Door de komst van de kinderen ging mijn liefde voor fotografie ineens in een sneltreinvaart. Deze bijzondere momenten die moest ik gewoon vastleggen. De studio werd weer volop in gebruik genomen. Toen ook vrienden steeds met hun kinderen in de studio te vinden waren, was het begin van With Love Fotografie geboren.

Nu wij inmiddels 3 kindjes gegund zijn, is de studio er niet meer. Fotografie op lokatie trekt mij veel meer. Dit kan buiten zijn, maar ook bij jullie thuis.

Ondanks mijn ervaring ben je nooit uitgeleerd. Ik ben mij gaan ontwikkelen door verschillende opleidingen en workshops te volgen. Dit zal ik ook blijven doen om te blijven leren en groeien.

Hopelijk zie ik je snel voor mijn camera!